top of page

Questions and answers (and contact us if your question is not listed)

 • Wat is Urbn Gardn?
  Urbn Gardn belooft drie zaken: Groen in zicht: Niets leuker dan je eigen groenten, kruiden en planten te zien groeien op je terras. Dankzij het tijdloze design van Urbn Gardn komen de natuurlijke kleuren van je oogst beter tot hun recht. En wordt elke blik naar buiten de moeite waard. Design met een twist: Ook al fleurt een Urbn Gardn je hele interieur op, je komt er toch vooral graag mee naar buiten. Dat is de kracht van tijdloos design dat esthetisch klopt en zich makkelijk laat ombouwen van plantenbak tot zitbank of opbergruimte. Waar je het ook neerplant. Ruimte met impact: Het ruimtegevoel is direct aanwezig. De uitstraling heel uniek. Dankzij het modulaire design, benut Urbn Gardn elke vierkante meter optimaal en scoor je hoog op rust, sfeer en gezelligheid.
 • Wat zijn de afmetingen van Urbn Gardn?
  Urbn Gardn is een geweldige manier om je kleine ruimte optimaal te benutten. Het heeft een slim ontwerp dat het mogelijk maakt om de hoogte aan te passen aan je behoeften. De breedte van Urbn Gardn is slechts 63,5 cm, dus het past gemakkelijk in elke kamer. De minimum hoogte van Urbn Gardn is 185 cm, maar je kunt het hoger maken. Je kunt kiezen voor rubberen pootjes of wieltjes om je Urbn Gardn te verplaatsen of te beschermen tegen de vloer. Met rubberen pootjes wordt je Urbn Gardn minstens 187 cm hoog en met wieltjes minstens 188 cm. Urbn Gardn is een fantastische oplossing voor iedereen die van tuinieren houdt, maar niet veel ruimte heeft. Met Urbn Gardn kun je genieten van een groene omgeving het hele jaar door!
 • Wordt Urbn Gardn ergens aan vastgemaakt?
  Ik (Ingmar) heb veel gesprekken gehad met mensen die in een appartement (flat) of rijtjeshuis wonen toen ik Urbn Gardn aan het ontwikkelen was. Een veelgehoorde feedback was "ik wil geen gaten boren" of "ik mag geen gaten boren". Daarom heb ik Urbn Gardn zo ontworpen dat het helemaal zelfstandig kan staan. Je kunt het zwaarder maken met twee tegels die je in de onderkant van Urbn Gardn kunt leggen, maar je kunt Urbn Gardn ook altijd aan de muur bevestigen (dan heb je wel een boor nodig, natuurlijk). De schroef om dit te doen krijg je er altijd bij als je de standaard bestelt.
 • Mijn terras helt lichtjes af, kan ik de Urbn Gardn toch recht zetten?
  Je hoeft je geen zorgen te maken als je terras een beetje schuin loopt, want de Urbn Gardn kan je makkelijk aanpassen. Met de 4 verstelbare pootjes kan je de Urbn Gardn op elke ondergrond waterpas zetten. Zo kan je de Urbn Gardn bak ook beschermen tegen krassen of vocht als je hem binnen wilt zetten. De pootjes zijn heel eenvoudig te verstellen, zodat je altijd een perfecte Urbn Gardn hebt.
 • Van welk materiaal is Urbn Gardn gemaakt?
  Urbn Gardn is een prachtig product dat gemaakt is van hoogwaardig staal. Het staal is zo dik dat het Urbn Gardn een robuuste en duurzame uitstraling geeft. Je kunt Urbn Gardn met een gerust hart buiten of binnen neerzetten, want het staal is voorzien van speciale coatings die het beschermen tegen roest. Urbn Gardn is dus een slimme investering voor je tuin of balkon!
 • In welke kleuren is Urbn Gardn beschikbaar?
  Vandaag leveren we Urbn Gardn in het Donker Grijs (RAL 9004), Reseda Groen (RAL kleur 6011) en Bij Geel (RAL 1021). Laat ons zeker weten welke kleur(en) jouw voorkeur wegdragen via info@urbngardn.be
 • Kan het water weglopen in de Urbn Gardn planten bak?
  Aan beide zijkanten van de vloer is er ruimte overgelaten zodat overtollig (regen) water kan wegvloeien.
 • Hoe wordt Urbn Gardn geleverd?
  Urbn Gardn wordt gratis geleverd (en op de juiste plek geplaatst) vanaf een bestelling 850 EUR inclusief BTW. Voor een bestelling lager dan 850 EUR incl BTW wordt een bedrag van 50 EUR aangerekend.
 • Wat is de leveringstermijn van Urbn Gardn?
  Urbn Gardn wordt op bestelling gemaakt, zodat we geen onnodige voorraad hebben en verspilling voorkomen. Daarom kan het soms tot 8 weken duren voordat je je Urbn Gardn ontvangt, afhankelijk van de vraag en de kleur die je kiest. Maar wees gerust, we maken altijd een paar extra Urbn Gardns, dus misschien heb je geluk en krijg je je Urbn Gardn al binnen 2 weken! Hoe dan ook, we beloven je dat het wachten de moeite waard zal zijn, want met Urbn Gardn haal je een stukje natuur in huis en geniet je van groen en design het hele jaar door!
 • Jouw garantie
  De (Belgische) wettelijke garantie is een belangrijk recht voor de consument. Het betekent dat het geleverde goed moet overeenstemmen met wat u besteld heeft en dat het goed moet werken zoals het hoort. Als dat niet zo is, kunt u de wettelijke garantie inroepen. U heeft daarvoor 2 jaar de tijd, te rekenen vanaf de dag dat u het goed ontvangt. De wettelijke garantie start (in België) dus op de leveringsdatum van het goed.
 • Wat is de prijs van Urbn Gardn?
  Urbn Gardn is een innovatief systeem om je eigen groene oase te creëren in je huis of kantoor. Het bestaat uit een stevige standaard en voet, die je kan uitbreiden met verschillende shelves en plantenbakken. Zo kan je je eigen verticale tuin ontwerpen, met de planten die jij mooi of nuttig vindt. De prijs van Urbn Gardn hangt af van hoeveel shelves en plantenbakken je kiest. Een standaard en voet kost 485 EUR, inclusief BTW. Daarna kan je per shelve 85 EUR bijbetalen (of 105 met beschermingssluiting), of voor een grote plantenbak onderaan kiezen voor 260 EUR. Je kan tot 10 shelves per Urbn Gardn toevoegen, maar de meeste klanten gaan voor 3 tot 5 shelves. Het is ook mogelijk om later meer shelves of plantenbakken te bestellen, als je je Urbn Gardn wilt uitbreiden. Urbn Gardn is een geweldige manier om meer groen en leven in je ruimte te brengen. Het is makkelijk te installeren, te onderhouden en aan te passen aan je smaak en behoeften. Bestel nu je eigen Urbn Gardn en geniet van de voordelen van een verticale tuin!
 • Ik wil een Urbn Gardn bestellen
  Ik heb inderdaad nog geen e-winkel :-) maar eerlijk gezegd loopt het zo ook prima. Stuur me een mailtje via info@urbngardn.be of telefoneer me op +32 473961785 en dan kunnen we samen jouw product samenstellen, inclusief jouw gekozen kleur. Heb je je Urbn Gardn gezien in één van de winkels of kijk locaties, geef dan even mee in welke winkel of kijk locatie.
bottom of page