top of page

Urbn Gardn

Bij Urbn Gardn staat elk detail centraal, waarbij kwaliteit en modulaire flexibiliteit hand in hand gaan met een premium design dat geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit merk is Belgische innovatie, waarbij elke component zorgvuldig is ontworpen om niet alleen esthetisch aantrekkelijk te zijn, maar ook uiterst functioneel in diverse leefomgevingen. Gemaakt en ontworpen in België, vertegenwoordigt Urbn Gardn de passie voor vakmanschap en designexcellentie.
 

Urbn Gardn heeft een compromisloze benadering van kwaliteit. Het resultaat is een reeks producten die naadloos integreren met de moderne stedelijke levensstijl, ontworpen om de flexibiliteit te bieden die nodig is in compacte woonruimtes. Of het nu gaat om een klein balkon, een ruime woonkamer, of een gezellige tuin, Urbn Gardn's modulaire systemen bieden eindeloze configuratiemogelijkheden, aangepast aan ieders behoeften.

Strong Weather

01

Onverwoestbare Kracht

Urbn Gardn staat synoniem voor ongeëvenaarde sterkte. Vervaardigd uit zincor staal door de vaardige handen van West-Vlaamse productie professionals. Elk stuk ondergaat een meticuleus proces: van zandstralen, beschermingscoating, tot metallisatie en poedercoating. Ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan; Urbn Gardn is werkelijk onverwoestbaar.

02

Oog voor detail

Bij Urbn Gardn, perfectioneren we elk detail. De verstelbare voetjes garanderen stabiliteit op elke ondergrond, terwijl de optionele wieltjes mobiliteit bieden voor moeiteloze verplaatsingen. Of het nu gaat om een nieuwe positie op het terras of aanpassingen in de werkomgeving, Urbn Gardn past zich naadloos aan.

4 Feet under Urbn Gardn - Dark
Urbn Gardn with standard foot - Dark

03

Modulaire flexibiliteit

Urbn Gardn's 'shelves' bieden ongekende flexibiliteit. Plaats je planten op verschillende hoogtes, beveiligd door een bijna onzichtbare beugel, en kies uit twee shelve dieptes voor kleinere of grotere potten. Deze aanpasbaarheid maakt Urbn Gardn de perfecte keuze voor elke plantenliefhebber.

04

Extra module zitje of opslagruimte

Urbn Gardn herdefinieert modulariteit met de veelzijdige 'bak'. Gebruik het als een zitje, opslagruimte, of vul het met aarde voor je groene projecten. Deze 'bak' illustreert de kern van Urbn Gardn's ontwerpfilosofie: aanpasbaarheid en functionaliteit, samengebracht in één stijlvol geheel.

Urbn Gardn Box - Yellow
bottom of page